Pandora karkoto meretek

Pandora karkötő méretek – mire figyeljünk oda a vásárlásnál?

A Pandora karkötő méretek megfelelő értelmezéséhez mindenképpen szükségeltetik egyfajta praktikus útmutató, amelynek segítségével pontosan azt az ékszert rendelhetjük meg online, ami minden szempontból tökéletes választásnak bizonyul.

Egy csipetnyi történelem, avagy a Pandora születése

Az évszám 1982, a helyszín Dánia, pontosabban Koppenhága. Egy dán házaspár, nevezetesen Per és Winnie Enevoldsen, mertek nagyot álmodni, és létrehozták azt a csodát, amit ma a Pandora ékszerek formájában ismerünk. Ezek a kiegészítők káprázatosan egyediek voltak – nem csoda hát, ha egycsapásra „térdre kényszerítették” a világot. A 2000-es évek elején a Pandora márka nemzetközi jelenléte egyre erősebbé vált, ma pedig az egyik leghíresebb és legkedveltebb ékszermárkák soraiba tartozik.

A Pandora karkötő méretek és a csuklóméret kapcsolata

A Pandora karkötőinek esetében az adott kiegészítő teljes hossza cm-ben van megadva. Annak érdekében, hogy valóban a tökéletes, kényelmes karkötőt választhassuk ki, ami ráadásul jól is mutat, először is a csuklónkat kell lemérnünk. Figyelem! A csuklót minden esetben szorosan mérjük, ne lazán! A kapott számhoz 1-2-cm-t kell hozzáadni, és voilá: megkaptuk az adott ékszer számunkra ideális hosszát.

Pandora karkötő méretek – gondolkodjunk előre!

Az egyik legnépszerűbb Pandora kollekció, a Moments modelljei tipikusan azok a ékszerkülönlegességek, amelyek a charm-okkal, azaz aprócska dekoratív medálokkal mutatnak a legjobban. Ezek a medálok viszont igényelnek némi extra helyet is a karkötőből. Ha Moments karkötőt vagy karperecet vásárolnánk, az adott kiegészítő a csuklóméretünkhöz képest legyen hosszabb 2 cm-rel, így a bájos charmok kényelmesen elférnek egymás mellett, és a szépségük is maradéktalanul érvényesül. A Reflexions Pandora karkötő méretek esetében fontos megjegyezni, hogy a szóban forgó kollekció modelljeihez passzoló charmok laposabbak, így nem is vesznek el sok helyet a karkötőből. Ennél az összeállításnál elég, ha a csuklóméretünkhöz csupán 1-1,5 cm-t adunk hozzá, hogy megkapjuk a leendő karkötőnk ideális hosszát.