mai tv műsor

Mi lesz ma a tévében?

Manapság ritkábban érdeklődünk egymástól a tv műsor kínálatáról, hiszen az internet mindenkinek karnyújtásnyira van és hamarabb megkapja meg a választ, mint feltenné az értelmes feleletet nem is váró kérdést. Bár bizonyos csatornákon valóban kicsit egyhangú a kínálat és elviselhetetlen rendszerességű a reklám, az nagyon nem igaz, hogy a tévében soha sincs semmi.

Lehet, hogy az otthonok egy részében sugározzák a képernyők a nagy semmit, de az nem jelenti azt, hogy mások sem fordíthatnak időt arra, hogy átböngésszék, hogy mi a mai tv műsor. Csak akkor jövünk rá arra, hogy valóban lenne miből választani, ha figyelmet fordítunk a csatornák programjaira. Ehhez mindenképp érdemes olyan online felületet használni, ami legalább annyira áttekinthető, mint a tvmustra.hu oldala.

A tv műsor használatának előnyei

Amikor a mai tv műsort böngésszük, egyszerre több adás is szimpatikussá válhat. A különböző csatornákon sugározott műsorokat jól szemlélteti az időszalag és a jelölőcsík. Utóbbi kitűnően mutatja, hogy éppen hány óra van és hol tart az adott program. A sávos elrendezés pedig teljesen áttekinthetővé teszi a párhuzamos műsorok egymáshoz viszonyított időtartamát. Nem kell számolgatnunk, hogy vége lesz -e a híradónak, mire kezdődik a másik csatornán a kedvenc filmünk.

Nagy kényelmet jelent, hogy nem kell lapozgatnunk a csatornák között és állandóan legörgetnünk az aktuális időpontig. Egy oldalon látjuk az elmúlt néhány és előttünk álló pár óra 194 csatornán elérhető kínálatát a böngészés során.

Na itt aztán tényleg nem lehet azt mondani, hogy a tévében nincs semmi, garantáltan talál kedvére valót mindenki, ha a távkapcsoló nyomkodása helyett az online műsorújság felé fordul.