pehely paplan

A szennyeződés a tiszta ágyneműn

A Cool Market webáruházban az ágyneműhuzatok széles választékát találja meg.
Rengeteg mintázattal, különböző kiszerelésben kínáljuk a termékeinket.
Megtalálható 6 – 7 részes. és a klasszikus 3 részes pamut ágyneműhuzat is.

A Pacific Coast ágynemű a pehelypaplanokkal és párnákkal túlmutat a hipoallergénen

Sokan azt hiszik, hogy allergiásak a pehelyre és a tollra, amelyet „természetes tölteléknek” is neveznek, amikor valójában allergiásak a porra és a pehelyen és magán a tollan lévő szőrre.

Sajnos ez a tévhit arra készteti az embereket, hogy szükségtelenül visszariadjanak a kategóriájában legjobb természetes töltetű ágyneműtől. A pehellyel és tollal töltött ágynemű azonban nagyszerű választás azoknak az embereknek, akik allergiában szenvednek, mivel olyan gyakran moshatók.

Az emberek nem allergiásak a pehelyre és a tollakra. 

Az ágyneművel kapcsolatos allergiás reakciókat leggyakrabban a töltetben lévő por és allergének okozzák. A természetes töltetű ágyneműk okozta allergiás reakcióknak általában két oka van:

  1. A pehely és a tollak nem megfelelő feldolgozása: szennyeződés, szőr és atkák maradnak a pehelyben és a tolltömésben az első feldolgozás során
  2. Az allergének felhalmozódása otthon: A hálószoba a poratkák és a korpásodás leggyakoribb helye, különösen az ágyneműben.

Ágynemű Hyperclean mosási eljárással

A Hyperclean eljárást annak biztosítására alkalmazzuk, hogy pehely- és tolltöltésünk megfeleljen a legmagasabb tisztasági követelményeknek. A világon mindenhol szállítás előtt a pehely és a tolltömés kezdeti sterilizálási folyamaton megy keresztül. Takarítóüzemekben a töltetet ezután tesztelik, és addig mossák, amíg el nem éri szigorú tisztasági előírásainkat.

A töltetet először óriás mosókban tisztítják meg gyengéd, biológiailag lebomló szappannal. Mosás után ugyanolyan nagy gőzszárítókba kerül. Ezt a folyamatot legfeljebb nyolcszor megismételjük a por, korpásodás és szennyeződés eltávolítása érdekében. A pehely- és tollbetétet újra megvizsgálják, és ha átmegy, csomagolják a gyártási folyamathoz.

Vásárlás után tisztán tartva

Az allergiamentes Hyperclean pehely- és tollágyneművel való kezdés csak az első lépés az allergia megelőzésében. Az allergiás aggodalmakkal küzdők számára a következő lépés az, hogy új ágyneműjét rendszeres mosás mellett korpásodástól és portól mentesen kell tartani.

Hozzáadhat még egy védelmi réteget párnahuzatokkal, tollas ágyvédőkkel és paplanhuzatokkal. Kínálunk továbbá AllerRest ® allergén gátló anyagunkból készült pehelypaplanokat és párnákat.

A természetes töltetű ágyneművel szembeni allergiás reakciókat könnyű elkerülni, ha olyan márkától vásárol, amelyben megbízik. A biztonság kedvéért keressen allergiamentes garanciát is. Miután megvásárolta a hipoallergén pehelypárnákat, tollágyakat és paplanokat, tartsa tisztán azokat AllerRest stílusú védőfelszereléseinkkel, hogy megakadályozza a poratka felhalmozódását. Végül pedig rendszeresen mossa ki az ágyneműt. Ez a természetes töltetek egyik előnye, az ágynemű úgy jön ki a mosásból, mint az új.

Ha úgy dönt, itt az ideje egy új ágyneműhuzatnak, mi segítünk! A Cool Market webáruházban egy sor ágyneműt kínálunk, amelyek a legpihentetőbb alvást biztosítják Önnek